ANKARA’NIN İNCİSİ “YENİ NESİL ASPAVA”
Sude Özarslan -Abdulkadir Çiçek -Ayşenaz Akkaya Blog: Aspava / Comd 537 Multimedia Journalism Bahar 2023/24 Fotoğraf Dizisi Projesi
Klasik bir ASPAVA sanarak adımımızı attığımız 1923 Beytepe ASPAVA’da yepyeni ve bambaşka bir ASPAVA ile karşılaşıyoruz. ASPAVA kültürünü içinde taşıyıp kendini öznelleştirmeyi başarmış bir yer burası. İç tasarımından ikramlarına kadar bize “modern” bir restoran deneyimi sunuyor. Restoranın ortaklarından biri olan Soner bey ve eşi Funda Hanım hem mekanın temizliğine hem de yemeklerin kalite kontrolcüleri olarak her şeye çok dikkat ediyorlar. Funda Hanım yemeklerin lezzetinin ve kalitesinin sırrını ise şöyle açıklıyor “Biz evde hangi marka gıda ürününü kullanıyorsak burada da müşterilerimize o malzemeleri kullanıyoruz.”. Bu özenli davranış mekanı diğerlerinden ayıran en önemli özellik. Çok farklı ikramları ve Funda Hanımın hijyene verdiği önem sayesinde temizliği ile bizi etkileyen bu ASPAVA’yı gelin beraber görelim.