Ankara’da Galatasaray Denince Akla Gelen 4 Şey

Yüksel Tüfekçioğlu – Utku Can Adıgüzel Blog:Ankara’da Galatasaray /Comd 357 Multimedia Journalism İlkbahar 19/20 Listeleme Projesi

Ankara Galatasaraylılar Derneği

Merhaba Aslanlar, Ankara denince Galatasaray demiştik ve aklımıza Galatasaray ile ilgili gelen ilk mekan şüphesiz Galatasaraylılar Derneği. Dernek ilk olarak Galatasaray Spor Kulübü adıyla 27.12.1937’de kurulmuştur halen de devam etmektedir. Merkez binasına gelecek olursak içeride sadece Galatasaraylıların olduğu bu mekanda özellikle derbi ve Avrupa maçlarını izlemek size unutulmaz anlar yaşatabilir. Galatasaraylılar Derneği Kızılay’da İzmir Caddesindedir. İçeride sadece Galatasaraylılar olmasını sağlamak için üye olma şartları bulunmakta ve bu hem iyi hem kötü olarak yorumlanabilir. Bu şartların ilki, Galatasaray ile ilgili eğitim kurumlarında ya 4 yıl okumuş olmak ya da mezun olmak. Diğer şart ise bunlardan bağımsız olarak, 5 yıl öğretmenlik yapmış olmak da üye olmayı sağlıyor. Ben bu şartları sağlamıyorum diyorsanız, ailenizden birinin sağlaması yetiyor. Biz bu mekanda daha önce hem derbiler hem de Şampiyonlar Ligi maçları izledik ve içerideki ambiyans gerçekten inanılmazdı. Eğer gitme şansınız olursa, kesinlikle düşünmeden kabul edin.

İletişim Bilgileri:
Adres:  Merkez: İzmir Caddesi No.19
Kızılay – ANKARA
Tel: 0312 425 40 86

Galatasaraylılar Derneği için Tıklayınız…

Balgat Galatasaray Futbol Okulu

Bir diğer mekanımız ise Galatasaray Futbol Okulu. Okul Balgat’ta bulunuyor ve Adem Düzgün’ün sorumluluğu altındadır. Kulübe kayıtlar 5-15 yaş arası için açılıyor fakat oraya gidip farklı yaşlar için kişiye özel bilgi alabilirsiniz. Buranın amacı sevgi, kardeşlik ve Fair Play ilkelerine bağlı, saygılı ve kültürlü genç bireylerin yetiştirilmesi için gerekli eğitimin verilmesi. Siz değerli Aslanlar buraya gidip geleceğin yıldızlarını izleyebilir, onlara moral ve motivasyon aşılayabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra, Galatasaray aşkıyla içinizden geldiğince bağış yapıp gelişimlerine faydalı olabilirsiniz. Yolunuz Balgat’tan geçerse orada durup yoğun hayatınızı gelişen futbol ile biraz rahatlatabilirsiniz.
İletişim Bilgileri:
Adres: 
Barış Manço Cd. No:40, 06520 Çankaya/Ankara

Tel: 0541 905 06 32

Balgat Galatasaray Futbol Okulu için Tıklayınız…

GS STORE

Şimdi ise o önemli günlerde giyeceğimiz formayı, o soğuk günlerde taktığınız atkıyı, bileğinize taktığınız bilekliği, halı sahalarda oynadığınız futbol topunu satın almaya. GS Store Ankara’da 6 yerde bulunmakta ve buralar: Ankamall, Antares, Optimum, Armada, Kentpark AVM ve Kızılay. Galatasaray ile ilgili şapkadan çoraba kadar her türlü ürünü bulabileceğiniz yer GS Store’dur. Eğer Galatasaray’ı desteklemek isterseniz buradan aldığınız tüm ürünle Galatasaray’a bir bağıştır, sakın farklı yerlerden Galatasaray’a bağış yapıyorum düşüncesiyle almayın. Unutmayın GS Store’a yolu düşmeyen biri gerçek Galatasaraylı değildir.

İletişim Bilgileri:
Ankamall (tıklayınız.) 
Adres: 
Mevlana Blv. No:06560 Yenimahalle/Ankara Ankamall 2.kat
Tel:
0(312) 541 10 38
Antares (tıklayınız) 
Adres: Halil Sezai Erkut Cd. Afra Sk. Anteres AVM No: 144 / Etlik  Ankara / Türkiye
Tel:
0312 322 19 92

​Optimum (tıklayınız)
Adres: 
OPTİMUM AVM ETİLER MAH.ERYAMAN AYAŞ YOLU NO:93 1. KAT 06790 ETİMESGUT Ankara / Etimesgut / Türkiye
Tel:0312 280 19 05

Kentpark(tıklayınız)
Adres: Kat: -1/14-A Eskişehir Yolu 7.km Mustafa Kemal Mah. No:164 / Çankaya Ankara / Türkiye

Tel: 0 (312) 219 9040

Ultraslan Uni Ankara Temsilcilikleri

Sıra geldi tüm Ankara’da yaşayan üniversiteli Aslanları meraklandıracak konuya. UltrAslan UNI, Türkiye’deki tüm üniversitelerde bulunan UltrAslan topluluklarının bağlı olduğu yerdir. Ankara’da buraya bağlı olan başlıca üniversiteler: Atılım Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi. Eğer okuduğunuz üniversitede UltrAslan varsa hiç düşünmeden onlara dahil olun çünkü onlar, maç izleme etkinlikleri, İstanbul’a maça gitme etkinlikleri, üniversiteler arası buluşmalar düzenliyorlar. Bu sayede hem sizi daha sosyal yapacak hem de beraber izlediğiniz maçlarda beraber tezahürat yapmak sizin içinizde güzel bir heyecan yaratacaktır.

İletişim Bilgileri:

Ultraslan Uni sitesine erişim için tıklayınız…