Ankaralı Lezzet Girişimcileri: Volkan Ersu ve Organik Markası “HMBRGR”

16/4/2018
 

Hmbrgr’in kurusucu Volkan Ersu, tamamen “organik burger” konsepti ile Ankara’nın yemek sektöründe fark yarattı. Markasını yurt dışındaki başarılı konseptlerden ilham alarak yaratan Ersu, bu lezzetli girişimin ilk şubesini 2013 yılında Gordion AVM’de açtı. Ardından Arcadium AVM ve Bahçelievler ile birlikte 6 ay içinde 3 şube açıldı. 1 yıl aradan sonra Armada, Bilkent Center ve son olarak Ankamall AVM olmak üzere 6 şubeye ulaştılar.

4 yılın içinde Hmbrgr’in merkez mutfağı, soğuk zinciri ve lojistik ağını tamamladılar. Volkan Ersu “Markanın doğuşu ve gelişimi tamamen kalite üzerineydi.” diyor. Bizce de Hmbrgr’in farkı ve başarısı sebzelerin, sosların ve köftelerin tamamen organik ve taze olmasından kaynaklanıyor.

Ankara’da daha fazla şube açmayı planlayan Ersu’nun sonraki hedefi Türkiye genelinde büyümek. Bizden duymuş olmayın ama yurt dışı projeleri hepimize sürpriz olacak gibi görünüyor!

Picture

Biz, Türkiye’de sağlıklı fast food konseptinin eksiğini kapatarak başarılı bir marka yaratan Volkan Ersu’dan ilham alırken, size de lezzetli burgerleri denemenizi öneririz!

Sağlıklı Fast-Food Tercih Edenlere: Hmbrgr

Alışveriş merkezine gittiğimizde ‘Ne yesek?’ diye düşündüğümüz, çoğu zaman istemeyerek de olsa fast-food tercih ettiğimiz çok olmuştur. “Mutfakta annem mi var?” sloganıyla bizi karşılayan Hmbrgr, tam da burada imdadımıza yetişiyor!

Alışılagelmiş fast-food burgerlerinden farklı olarak köftelerini ve ekmeklerini katkı maddesi, koruyucu madde gibi kimyasallar kullanmadan, günlük taze olarak hazırlıyorlar. Merkez mutfağında gece 1’de ekmekler üretiliyor ve sabah 8’de mağazalara dağıtılıyor. Ekmekler ertesi gün kullanılmıyor.

Ekmeği, köftesi ve ek malzemelerine kadar her şeyi kendi damak zevkinize göre seçebiliyorsunuz. Bu da 250’den fazla burger çeşidi oluşturabileceğiniz anlamına geliyor! Bunun yanı sıra alışık olduğumuz ketçap, mayonez gibi soslarının dışında tartar, samurai, közbiber, köri ve kokteyl gibi birbirinden lezzetli sosları bulunuyor. En güzel yanı da bu sosların ve meşrubatların sınırsız olması…

Ankara’da 6 şubesi bulunan Hmbrgr, sağlıklı fast-food mottosuyla fark yaratıyor.
Ekmeği el yapımı, köftesi dondurulmamış taze et olunca ‘Mutfakta annem mi var?’ sloganı tam da yerinde olmuş!
Sizler için hamburgerin yapım aşamalarını fotoğrafladık.
Hijyene çok önem veren Hmbrgr’de burgerlerinizin yapım aşamalarını izleyebiliyorsunuz.
İster turşu, ister mantar… Damak zevki nasıl kişiden kişiye değişiyorsa, Hmbrgr’de de bir o kadar seçenek var.
Ve burgerleriniz taptaze patateslerin yanında yerini alıyor.
İşte siparişiniz hazır. Şimdi sıra afiyetle yemekte!
Birbirinden lezzetli soslar olmadan olmaz. Ev yapımı sosları denemeyi sakın unutmayın!

*Size bir sır verelim. Markanın okunuşu en basit haliyle “hamburger”.

Şubeler: Armada AVM, Ankamall AVM, Arcadium AVM, Bahçelievler 3.Cadde, Bilkent Center, Gordion AVM-Ankara
Çalışma Saatleri: Hafta içi ve Hafta Sonu: 10:00 – 21:30
hmbrgr.co

Bonus: PZZ

Bu lezzetin sadece hamburger ile sınırlı kalacağını düşünenler yanıldı. Sağlıklı fast-food ailesine pizza da katıldı. Pizzanızın içine koymak istediğiniz malzemeleri kendiniz seçmek istiyorsanız, tamamen doğal malzemelerden oluşan PZZ’yı denemenizi öneririz.

Afiyet olsun!

Picture

Adres: Koru Mah. Ankaralılar Cad. No:2 Kat:3 Gordion AVM-Ankara
Çalışma Saatleri: Hafta içi ve Hafta Sonu:10:00 – 21:30

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.