Yeni Başlayanlar İçin Makyaja Dair Her Şey

Beril ToprakLara Kılıçarslan Blog:Beril ve Lara’nın Güzellik Notları /Comd 357 Multimedia Journalism Multimedia Final Projesi

 Makyaj severler, tekrardan merhaba! 
 
İtiraf edelim, çoğu makyaj tekniği istenilen mükemmel görüntüyü elde edebilmek için sık sık pratik ve uğraş gerektirebiliyor. Maalesef günlük hayatımızda gerek işimizden gerek yetişmemiz gereken derslerden dolayı makyaj yapma becerilerimizi geliştirebilmek için ayıracak vaktimiz çok olmuyor. Fakat, internette makyaj artistlerinin videolarını veya bir arkadaşımızın yaptığı mükemmel günlük makyajı gördüğümüzde içimiz az acımıyor da değil! Siz de YouTube’da makyaj videoları izlemeyi seven ve bir gün profesyonel makyaj artistleri gibi makyajda ustalaşmayı dileyenlerden fakat nereden işe başlayacağı hakkında pek fikri olmayanlardan mısınız? Hiç endişelenmenize gerek yok! Çünkü bu sefer, makyaja yeni başlayanlar için özel hazırladığımız bir video ile karşınızdayız! 
Armada Flormar çalışanı Nalan Hanım’ın sizler için seçtiği, bir makyajın olmazsa olmaz ürünlerini gelin bir de bir profesyonelin ağzından dinleyelim! 

Flormar Armada AVM
Eskişehir Yolu No:6 Söğütözü Armada AVM 1. Kat
Çankaya, Ankara
https://www.flormar.com.tr/
https://www.instagram.com/flormarturkiye/