Armada Welldone'da bir Akşam Yemeği

Tekrar Merhabalar,
Bu hafta sizler için Welldone’ı ziyaret ettik. Armada’nın orta bahçesinde, hem gözde hem de sakin bir ortamda akşam yemeği yedik. Ziyaretimiz sırasında köri soslu tavuk ve kırmızı lahana yatağında tavuk külbastı denedik. İçeçek olarak ise taze naneli limonata tercih ettik. İşte ziyaretimizden satır başları:
 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lezzet: 🍗🍗🍗
Fiyat: 💰💰💰
Ambiyans: 🎻🎻🎻
Picture

Kırmızı lahana yatağında tavuk külbastı… Izgarada kısık ateşte pişen tavuklar hafif közlenmiş kırmızı lahana eşiliğinde önümüze geldi. Tavuğun marinasyonunda kullanılan baharatların yoğunluğu kırmızı lahana ile çok güzel dengelenmiş. Lahananın ağzı temizleyen ve ferahlatan etkisi ikiliyi şahane bir birliktelik haline getiriyor. Ayrıca yanında servis edilen avakadolu guakamole meze olarak hem görsel açıdan hem de gözümüzün doygunluğu açısından yeterince tatmin edici oldu. İçecek olarak sipariş ettiğimiz naneli limonata ise sıcak havada bizi ferahlatıp yemeğimize ayrı bir lezzet kattı.
Picture

Sıradan bir köri soslu tavuktan daha fazlası… Fotoğrafta da gördüğümüz gibi servis muazzam. Bu servis şekli görsel olarak bir şölen sunduğu gibi aynı zamanda yemeğin son ana kadar sıcak kalmasını sağlıyor. Meze olarak servis edilen bulgur pilavı ise alıştığımız bulgur pilavlarından daha farklı. İçerisindeki ceviz parçacıkları ve nohut taneleri pilava ayrı bir hava katmış.
Sonuç olarak Welldone’da hem gözümüzü hem gönlümüzü doyurduk. Armada’nın bahçesinde, geniş ve ferah bir ortam sessiz sakin bir şekilde keyif yaşadık.
Armada AVM, Kat -1, Eskişehir Yolu, No 6, Yenimahalle, Ankara