Ankara'da Kış Tiyatroyla Güzel Dedirtecek 4 Tiyatro Sahnesi

 ANKARA’DA KIŞ TİYATROYLA GÜZEL DEDİRTECEK 4 TiYATRO SAHNESİ
Melis Demir
 
tiyatro

1.  BİLKENT SERVİSLERİNİN SON DURAĞI: ŞİNASİ SAHNESİ   Şinasi Sahnesi, 88′ senesinde kurumuş olup, Ankara’nın en bilinen tiyatrolarından olma özelliğine sahip. Hem konum olarak, hem 490 oturma kapasiteli olması bakımından hem de sürekli çıkan çeşitli oyunları bakımından biz Ankaralılar’ın vazgeçilmez tiyatro sahnesi haline geldi. Hala Ankara Devlet Tiyatroları kapsamında olan Şinasi Sahnesi biz tiyatro severleri oyunlarıyla çok daha mutlu etmeye devam edecek gibi görünüyor! Ekim ayında 7 oyun çıkartan Şinasi Sahnesi, Bilkent- Tunus servislerinin indirdiği noktadan 6 dakika ileride. Kasım ayı süresince çıkacak oyunlardan bazıları : Gayri Resmi Hürrem, Şempanzeler ve Arkadaş.
Hepinize iyi seyiler! 
Telefon: 0 (312) 467 17 44
Bakınız konumu:

Resim

UFACIK MİNİCİK İÇİ DOLU TİYATROCUK: TİYATRO 1112 GARAJ 

Bazı oyunlar için çok büyük tiyatro sahnesine de gerek yok! Bunun bize kanıtı da Tiyatro 1112 Garaj isimli sahne. Garajatölye adı verdikleri atölyelerinde mask kullanımı gibi çok çeşitli çalışmaları da mevcut! Aylin Saraç ve Hakan Salınmış tarafından kurulan bu özel tiyatro müdavimleri tarafından ‘minik aile gibi tiyatro’ diye tanımlanıyor. 2010 senesinde kurulan tiyatro, Şinasi’nin Şair Evlenmesi ve bir takım çocuk oyunlarına ev sahipliği yapmış. Bu kendisi küçük ama kalbi büyük tiyatroya hepiniz gidin derim!Hepinize iyi Seyirler!
Peki nasıl ulaşırım?
Tel:  0(535) 103 98 28

Resim

 3. ŞEHRİN MERKEZİNDEN UZAK: CÜNEYT GÖKÇER SAHNESİ

İsmini değerli tiyatrocu aynı zamanda eski Bilkent Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölüm Başkanı ve aynı zamanda kurucularından olan Cüneyt Gökçer’den alan bu tiyatro 531 izleyici barındırabiliyor. Arcadium Alışveriş Merkezi’nin hemen arkasında bulunan Cüneyt Gökçer Sahnesi Çayyolu’nda oturanlar için her ne kadar kısa mesafe olsada Çayyolu’nda oturmayanlar için Çayyolu’nda bulunması ulaşım açısından zor olsa da, bizlere çıkardığı kült oyunlarıyla ev sahipliğinde bulunuyor ve güzel oyunlarına davet ediyor. Kasım ayı programında Tolstoy’un ünlü romanlarından uyarlama Anna Karanina var!Hepinize iyi seyirler!İletişim için buyrunuz:
Telefon:  (0312) 240 00 91
Peki nasıl gidebilirsiniz?
Resim

4. BLOGGER’IN FAVORİSİ ANKARA SANAT TİYATROSU

    Geldik benim en sevdiğim tiyatro sahnesine: Ankara Sanat Tiyatrosu. Ankara’daki  1-2 özel tiyatrodan biri olan AST Nalan Gürel Demirel, Mehmet Atay, Hakan Güven’in de içlerinde bulunduğu özel ve güzel kadro ile biz tiyatro severleri salonlarında ağırlıyor. Yönetim kurulunda Mahir İpek gibi ünlü simaların bulunduğu tiyatroda, Aziz Nesinin’in Aziznamesi’nden tutun daha nice oyunlarıyla bizi kah güldüren, kah karalar bağlatan bu tiyatro, oyunculuk, drama ve konservatuar kurslarıyla da bizlere elinden gelen hizmetin en iyisini veriyor. Oyuncularının ‘ Burası bizim çalıştığımız yer değil, ailemizle vakit geçirdiğimiz yer.” olarak adlandırdığı Ankara Sanat Tiyatrosu 63’ senesinden beri bizleri sahnesinde sergilediği oyunlarla adı gibi ‘sanat’a doyuruyor. Gitmenizi şiddetle öneririm! Kasım ayı programında Bir Valize Neler Sığar Ki? isimli oyunu var kaçırmayın derim!Hepinize iyi seyirler!