Keyif ile Maç İzleyebileceğiniz 4 Mekan

Berk Orhan Blog:Ankara’da Maç Günüm / Comd 537 Multimedia Journalism Sonbahar 19/20 Listeleme Projesi

Merhaba sevgili Ankaralı futbol severler! Çoğumuzun ortak tutkusu olan futbol ile iç içe olabilceğimiz bloğumuza hoşgeldiniz. Haftasonu olduğunda biz futbolseverlerin aklına dinlenme, arkadaşlarımızla buluşmaktan önce tuttuğumuz takımın o hafta ne yapıcağı düşüncesi geldiğini biliyorum. Çoğu şey gibi futbolda paylaşınca birlikte sevinip birlikte üzülünce güzel bir spor. Eğer sizde benim gibi evde ayaklarınız uzatıp tek başınıza maç izlemektense, arkadaşlarınızla ve renkdaşlarınızla birlikte güler yüzlü hizmet eşliğinde maç izlemeyi seviyorsanız burada toplanalım.
Bu bloğumda sizlerle Ankara’da en iyi maç izlediğim 4 mekanı paylaşacağım . Sözüde daha fazla uzatmadan isterseniz bu mekanları size anlatayım. Hepinize iyi okumalar!

1) Trend Kafe (KAPANDI)

Trend kafe Ümitköy’de bulunan eski adıyla ‘Seyir Cafe’ olan bir işletme. Mutfağında kahvaltıdan tatlıya birbirinden lezzetli yemekler olan ve bizi asıl ilgilendiren yeni ve büyük televizyonları olan bir kafe. Trend kafenin en büyük özelliklerinden birisi hangi saatte olduğu önemli olmaksızın maçları sesli veriyor olması. Maçların sesli veriliyor olması sanırım hepimiz için en büyük etkenlerden bir tanesi. 🙂 Buranın bir diğer güzel özelliği ise mekanın geniş ve ferah olması. Mekanın dış kısmında nargile ve sigara içerek maç izleyebileceğimiz sıcak bir kış bahçesi bulunuyor. Çoğu kişi maç izlerken nargile içmeyi çok seviyor. Bu mekanın bize sunduğu hizmetlerden bir tanesi de boğucu, duman altı olmadan sıcak bir atmosfer sunuyor. Ayrıca asıl önemli nokta her açıdan rahatça maç izleyebiliyoruz çünkü mekanın içinde bir çok televizyon bulunuyor ve yukarıda bahsettiğim gibi de hepsi yeni ve büyük televizyonlar.
.
Adres: Barbaros, Abay Kunanbay Cd. 33/A, 06680 Çankaya/Ankara
Telefon: (0312) 428 85 00
Çalışma Saatleri:
Pazartesi: 11.00-23.00
Salı- Cuma: 09.30-23.00
Cumartesi- Pazar: 09.00- 22.00
Fiyat: 2*/4

2) Patron’s Kafe

Patron kafe Mutlukent mahallesi Çayyolu’nda yeni açılan bir kafe. İşletmecisi sizi kapıda karşılıyor ve çok güler yüzlü çalışanlara sahip bir kafe. Menüsü Trend kafe kadar geniş olmasa menüde her şeyi çok güzel yapıyorlar. En azından ben şimdiye kadar sipariş ettiğim hiç bir şeyden memnuniyetsizlik yaşamadım. Ortam ‘cozy’ ve orta büyüklükte. Buna rağmen çok sayıda televizyon var ve hepsinin görüntü kalitesi ve büyüklüğü çok iyi. Mekanın üstü kapalı ve çok sayıda ısıtıcı var. Yani kış aylarında rahatça oturup maç izlenilebilecek bir kafe bence. Mekanın bir diğer olayı da nargileleri. Ben her ne kadar nargile sevmesem de yaptıkları bu işte çok başarılılar. Havalandırma sistemleri de gayet yeterli olduğu için mekan duman altıda olmuyor. Akşamki maçlarda ses veriyorlar. Gündüz maçlarında ise garsonlardan rica ederseniz hangi maç olduğu fark etmeksizin sesi açtırmanız mümkün. Çok da güzel bir internet sitesi yapmışlar. http://patronscafe.com/

​ Adres : ​Mutlu Kent Mah.Angora Bulvarı no:178 PATRONS CAFE
​Telefon : 0312 236 09 36
Çalışma Saatleri 09.00-01.00
Fiyat: 2*/4

3)Belçikalı Pub

Biram olmadan maç izleyemem diyorsanız burası ilginizi çekebilir. Projeksiyondan maç yayını yapan Belçika’lı Alacaatlı yolunda bulunuyor. Gerçek anlamda ingiliz publarını anımsatan bu mekanda biranızı söyleyip yemeğinizle maçın tadını çıkarabileceğiniz sıcak bir ortam sunuyor. Yaz aylarında bahçesinin açılmasıyla ise keyif dahada artıyor.

Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı,
Alacaatlı Caddesi No:22, 06810 Çankaya/AnkaraTelefon:
 Telefon: (0312) 238 19 20​
Çalışma saatleri: Haftaiçi 12.00-00.00, haftasonu: 12.00-01.00
Fiyat: 3*/4

4)Birader Meyhanesi (KAPANDI)

Bazı stresli maçlarda da anason yardımı olmadan izleyemem diyenlerdenseniz eğer sizi de unutmadım tabii ki 🙂 Angora evlerini geçince hemen sag tarafta bulunan Birader Meyhane 2018 ocakta açıldı. Adı her ne kadar meyhane olsa da bu mekan hafta içi ve hafta sonu maç yayını da yapıyor. Sevimli ambiyansı, lezzetli yemekleri ve uygun fiyatlarıyla rakınızı içip maç izleyebileceğiniz güzel bir ortam sunuyor. Mekanın girişinde sizi bistroları ve 4 büyük takımın bayrakları karşılıyor. İçeri bölümü ise 2 ye ayırmışlar. Canlı müzik dinleyebileceğiniz bir bahçe ve içeri kısımda maç izleyebileceğiniz bir salon. Mekanda maçın sesini veriyorlar ve muzik olduğu günlerde oradaki ses sizi rahatsız etmiyor.
Adres: Mutlukent, 06800 Çankaya/Ankara
(Angora evlerini beytepe yönünde geçince hemen sağ tarafta.)
Telefon: (0312) 225 11 99
Çalışma saatleri: 13.00-02.00
Fiyat: 2*/4